Vijf online games om van te genieten op sociale sites

De beste manier om tegenwoordig veilige en leuke online games te vinden, is door ze te openen via sociale netwerksites. De meest populaire games op Facebook zijn bekend, maar er zijn enkele andere games die je kunt spelen via kleinere sociale netwerksites die net zo leuk zijn. Vijf van die spellen worden hier gepresenteerd. Zoek ze op en geniet!

Koninkrijksbrowser

Dit spel wijst alle spelers aan als de heer van hun eigen land. Het doel is om het tegen andere Lords op te nemen om hun eigen land ten goede te komen. Dit is een strategisch spel dat zowel vechten als strategisch denken omvat om een ​​land vooruit te helpen.

Ninerift

Dit is een online rollenspel waarmee spelers met eenheden van anderen kunnen werken om zich tegen monsters te verdedigen. Er zijn verschillende elementen, online escape room waaronder de mogelijkheid om levels omhoog te gaan, monsters te verslaan, speurtochten uit te voeren en uitgebreid ontworpen fantasiewerelden te verkennen. De game is goed ontwikkeld en is ongelooflijk populair bij gebruikers die van rollenspellen houden, maar hun online game-ervaring meer een videogamegevoel willen geven.

Tanadu

Dit is een ander zeer populair rollenspel, maar het is erg zwaar op de fantastische elementen van wereldopbouw. Er is veel avontuur en ruimte voor verkenning, maar spelers houden van spelen omdat de werelden zo uitgebreid zijn gebouwd en zo leuk zijn om te verkennen en ertussen te reizen.

Sushido

Voedsel- en kookspellen worden tegenwoordig ongelooflijk populair, dus het is geen wonder dat dit met in de hoofdrol een sushichef ongelooflijk populair is bij liefhebbers van online gamen. De game stelt spelers in staat om te schitteren als sushi-koks en te strijden tegen de klok om van het ene niveau naar het andere te koken. Sushido biedt een plezierige manier om de tijd te doden. Het bevat niet veel geweld, fantasierijke wereldbouw of rollenspelavonturen.

Bingo

Je moet een oldie maar goodie opnemen bij het bespreken van online games. Bingo is ongelooflijk populair in de offline wereld, dus het is alleen maar logisch dat online gamers in de rij staan ​​om ook virtueel Bingo te spelen. Je kunt overal op het internet gratis en betaalde bingo vinden, maar de gratis versies die worden aangeboden via sociale netwerksites zijn de veiligste opties. U hoeft geen geld op het spel te zetten, maar haalt toch al het plezier uit het spelen van het spel.

Al deze spellen zijn gemakkelijk te vinden via een gerenommeerde sociale netwerksite gewijd aan gaming. Ze vertegenwoordigen slechts een klein voorbeeld van wat u vandaag online kunt vinden. Er zijn veel andere online spellen waar je gratis van kunt genieten, variërend van kaartspellen en strategiespellen tot geavanceerde rollenspellen met spectaculaire beelden en graphics. Deze games kunnen net zo vermakelijk en plezierig zijn als games die worden gespeeld via offline spelsystemen, maar ze zijn veel handiger te vinden en te spelen. Je hebt geen dure gameconsole nodig en de enige kosten voor gratis games is een internetverbinding. Je kunt deze spellen ook thuis, op het werk of waar dan ook online spelen.