Επιλογή εταιρείας μετακόμισης για να μετακινήσετε την επιχείρησή σας

Η μεταφορά της επιχείρησής σας σε μια νέα τοποθεσία συνήθως σημαίνει ότι παρά τις συντριπτικές πιθανότητες και την πίεση, μεγαλώνετε. Πραγματοποιήσατε την επένδυσή σας, έχει αρχίσει να αποδίδει και τώρα επεκτείνεστε μεταφέροντας την εταιρεία σας σε ένα νέο γραφείο ή κατάστημα με την πρόθεση να αναπτυχθείτε περαιτέρω. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της αντοχής του βιοπορισμού σας κατά τη μετακόμιση;

Η πρόσληψη των υπηρεσιών εμπορικής μετακόμισης μιας έμπειρης εταιρείας μετακόμισης θα είναι ακριβώς αυτή η προστασία για την εξασφάλιση της επιχείρησής σας κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής φάσης. Είτε έχετε αποθήκες εξοπλισμού, ευαίσθητα και εύθραυστα αντικείμενα ή  μεταφορική εταιρεία παραγγελίες που πρέπει να παραμείνουν ταξινομημένες, μια εμπορική εταιρεία μετακόμισης έχει την εμπειρία και το ανθρώπινο δυναμικό για να εξασφαλίσει τη μετακόμιση. Ακολουθούν συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι προσλαμβάνετε την καλύτερη εμπορική εταιρεία μετακίνησης για τη δουλειά, μια εταιρεία που μπορεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα να μεταφέρει την εταιρεία σας από το Α στο Β.

Εμπιστοσύνη
Η πρώτη αλληλεπίδραση με ένα κινούμενο πλήρωμα θα είναι απαραίτητη. Συναντηθείτε με τον εργοδηγό ή τον διευθυντή εκ των προτέρων για να συζητήσετε την εμπορική κίνηση και να εξετάσετε την επιχείρηση που θα μεταφέρουν. Ζητήστε από τον διευθυντή να φέρει ένα αντίγραφο της τυπικής εμπορικής σύμβασης μετακόμισης της εταιρείας μετακόμισης, ώστε να μπορείτε να διαβάσετε και να κατανοήσετε επαρκώς τις ρήτρες της προτού κληθείτε να την υπογράψετε τελικά. Επίσης, κάντε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες τους λεπτομερώς και μάθετε τα στοιχεία επικοινωνίας προηγούμενων επιχειρήσεων που έχουν μετακομίσει. Μια πραγματικά ικανή μεταφορική εταιρεία θα είναι περήφανη για τη δουλειά που έχει κάνει στο παρελθόν και εάν δεν έχει άμεσα τα στοιχεία επικοινωνίας, θα πρέπει να τα καταστήσει διαθέσιμα αρκετά σύντομα μετά τη συνάντησή σας.

Μαρτυρίες
Η δύναμη του Διαδικτύου σημαίνει ότι η φήμη είναι αναπόφευκτη. Μια εταιρεία μετακόμισης δεν μπορεί να αφαιρέσει τις κριτικές της (αρνητικές ή θετικές) από ιστότοπους όπως η Google, η Yelp και η Angie’s List. Ωστόσο, μια αρνητική κριτική δεν είναι απαραίτητα καταδικαστική. Η καλύτερη εταιρεία μετακόμισης θα παρακολουθεί τις κριτικές της σε αυτές τις σελίδες και θα επιδιώξει να επανορθώσει την εμπειρία ενός αρνητικού κριτικού. Ψάξτε για αυτό επίσης.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Στη συνέχεια, ρωτήστε για την ασφάλιση που προσφέρεται σε εμπορικές μετακινήσεις. Για άλλη μια φορά η μεταφορική εταιρεία σας μεταφέρει τα προς το ζην. Βεβαιωθείτε ότι οι όροι ασφάλισης που προσφέρουν δεν είναι μόνο λογικοί, αλλά και ολοκληρωμένοι.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
Εάν η εταιρεία σας βρίσκεται διαρκώς σε μεταβατικό στάδιο, δεν πρόκειται να λειτουργήσει με πλήρη δυναμικότητα. Εάν η ικανότητα εργασίας σας μειώνεται συνεχώς, χάνετε τις δουλειές σας. Ένας έμπειρος εμπορικός μεταφορέας θα είναι σε θέση να διακρίνει ένα εύλογο χρονοδιάγραμμα από την εξέταση της εργασίας. Ενώ η βιασύνη για την τήρηση των προθεσμιών μπορεί να είναι επικίνδυνη, η τήρηση ενός χρονοδιαγράμματος ή τουλάχιστον η πλήρης αποκάλυψη τυχόν καθυστερήσεων θα είναι ζωτικής σημασίας για τη μετάβαση της εταιρείας σας. Μιλήστε με τη μεταφορική εταιρεία για το πώς χειρίζονται τέτοια περιστατικά και τη συχνότητα που συμβαίνουν.

Η μεταφορική εταιρεία σας θα είναι η διαφορά μεταξύ ενός σκοντάφτισμα και ενός βήματος κατά τη διάρκεια της εμπορικής κίνησης της επιχείρησής σας. Κάντε απολογισμό των πάντων και ψωνίστε όταν προσλαμβάνετε έναν εμπορικό μεταφορέα. Πρέπει να είναι αξιόπιστα, έμπειρα και εξυπηρετικά. οτιδήποτε λιγότερο από αυτό απλά δεν είναι σωστό για την ασφαλή μεταφορά της επιχείρησης για την οποία έχετε εργαστεί τόσο σκληρά για να αναπτύξετε.